Experiències amb NetBSD

Fa un temps que m’havia començat a preguntar pels sistemes BSD. En aquells temps, pensava que nomès existia FreeBSD. Resulta que l’amic d’un amic (que ara ja seria amic meu també…:P), resulta que és mantenidor d’algun paquet de NetBSD, cosa força interessant per mi :P.

Això ha fet que ens comencesim a coneixer amb ell (jmmv).

El cas…, m’estic instal·lant NetBSD al portatil per tal d’usar-lo el dia a dia, i un cop més, això provoca una entrada al wiki, plena de comandes i coses útils (almenys per mi) per tal de recordar i fer un ús avançat d’aquets sistema operatiu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s