11th at Defcon CTF prequals!, will we go to Las Vegas?

Encara no m’ho puc creure! Després de 48 hores gairebé sense dormir, sembla que hi ha la possibilitat de que anem a la final de la Defcon CTF a Las Vegas!

Recordo l’any passat que 28h abans de que comencés, em vaig enterar per casualitat i vaig trucar a tothom qui coneixia per a si hi volia participar. Va ser tot molt precipitat, no haviem fet casi res amb molt de temps, però vam aconseguir passar-nos-ho molt bé, i una 52ª posició.

Aquest any la cosa ha estat molt diferent, portem molt de temps pensant en aquest dia, un dia d’autoavaluació, ja que serveix per veure si realment hem millorat o no.  A la pràctica no hem estat la mateixa  gent (hem participat amb unes 4 persones més, 8 en total) i la cosa ha millorat força els resultats.

L’únic inconvenient, és que aquest any no tinc la sensació de haver-me passat totes les proves, l’any passat em vaig esbarallar amb totes i al acabar treient-les, era genial. Aquest any moltes no les he ni provat, ja que altres membres de les superaven al estar treballant en paralel.

En tot cas ha estat molt bé.

Aquí teniu una captura de l’últim minut. Nosaltres som el grup Sapheads

defcon2009.png